Trivsel i centrum

Klostermarksskolen har som mål, at alle elever trives – at nå til en mobbefri skole.
Vi ønsker at lære alle elever positiv adfærd.

Alle klasser er forpligtede på at arbejde med elevernes sociale kompetencer samt klassens sociale liv og elevernes tryghed. Dette sker bl.a. ved hjælp af elevsamtaler, klassemøder, Den gode klasse, skole/hjemsamtaler, forældremøder og teammøder.

Med jævne mellemrum foretages undervisningsmiljøundersøgelser, der også omfatter elevernes trivsel.

Hvis mistrivsel eller mobning (forstået som gentagne negative handlinger vendt mod én eller flere personer) forekommer, træder følgende plan i kraft:

• Orientering af klassens lærere og skolens ledelse
  • Individuelle samtaler med de involverede børn
  • Samtale med offerets og mobberens forældre
  • Evt. klasseforældremøde og Den gode klasse

Klostermarksskolen har to trivselslærere, Maria Jungberg Jørgensen og Rikke Bundgaard, der har et særligt fokus på trivselsarbejdet.

Klostermarksskolens tidligere skoleleder Børge Krogh er død, og blev i mandags begravet fra Vejgaard kirke.
I den forbindelse har Klostermarksskolen skrevet vedhæftede mindeord, som er bragt i Nordjyske d. 23. september.
Læs mindeordet her: https://bit.ly/3Sif9vc

Vi har enkelte ledige pladser i:

1. klasse 2022/23

2. klasse 2022/23

Kom til informationsmøde om vores 7. klasse 3. oktober. Læs mere her.

Referat af ordinær generalforsamling 2022 her

Tilsynsrapport 2021/22 her

Læs skolens folder om læsning og skrivning i børnehaveklassen HER.