Trivsel i centrum

Klostermarksskolen har som mål, at alle elever trives – at nå til en mobbefri skole.
Vi ønsker at lære alle elever positiv adfærd.

Alle klasser er forpligtede på at arbejde med elevernes sociale kompetencer samt klassens sociale liv og elevernes tryghed. Dette sker bl.a. ved hjælp af elevsamtaler, klassemøder, Den gode klasse, skole/hjemsamtaler, forældremøder og teammøder.

Med jævne mellemrum foretages undervisningsmiljøundersøgelser, der også omfatter elevernes trivsel.

Hvis mistrivsel eller mobning (forstået som gentagne negative handlinger vendt mod én eller flere personer) forekommer, træder følgende plan i kraft:

• Orientering af klassens lærere og skolens ledelse
  • Individuelle samtaler med de involverede børn
  • Samtale med offerets og mobberens forældre
  • Evt. klasseforældremøde og Den gode klasse

Klostermarksskolen har også ansat en trivselslærer, Torsten Svelle, der har et særligt fokus på trivselsarbejdet.  Som et særligt trivselstilbud tilbyder Myretuens leder, Helle Korsbek, samtaler med elever, hvis forældre er blevet skilt, samt elever der er ramt af sorg og/eller kritisk sygdom.

Start i børnehaveklassen her

Skolefest 23. november - indbydelse tidligere elever her