Velkommen til Klostermarksskolens elektroniske venteliste.

Du har nu mulighed for at tilmelde dit barn på Klostermarksskolens venteliste via nemid.

Bemærk:

Tilmelding på Klostermarksskolens venteliste er ingen garanti for, at dit barn bliver optaget på Klostermarksskolen. Men ved tilmeldingen sikrer du dig, at du løbende kan blive holdt orienteret om dit barns mulighed for optagelse på Klostermarksskolen.

Tilmeldingen koster 400,- kr., som opkræves automatisk ved tilmeldingen. Det er et administrationsgebyr, som kun skal betales ved tilmeldingen.

Klostermarksskolens tidligere skoleleder Børge Krogh er død, og blev i mandags begravet fra Vejgaard kirke.
I den forbindelse har Klostermarksskolen skrevet vedhæftede mindeord, som er bragt i Nordjyske d. 23. september.
Læs mindeordet her: https://bit.ly/3Sif9vc

Vi har enkelte ledige pladser i:

1. klasse 2022/23

2. klasse 2022/23

Kom til informationsmøde om vores 7. klasse 3. oktober. Læs mere her.

Referat af ordinær generalforsamling 2022 her

Tilsynsrapport 2021/22 her

Læs skolens folder om læsning og skrivning i børnehaveklassen HER.