Børnehaveklassen

I Klostermarksskolens børnehaveklasse går 44 børn på én årgang sammen med tre voksne: Thomas, Lisbeth og Sus. Hver dag samles de flere gange i ”Firkant”. Når børnene arbejder, er de delt i tre grupper; nye grupper oprettes ca. hver anden måned. Undervisning og leg går hånd i hånd. Når der er ”fri tid”, opstår kammeratskaber/legefællesskaber blandt alle 44 børn – og når børnene arbejder, er respekt og forskellighed i højsædet. Hver enkelt gør sit bedste, for at alle har det godt.

Du kan læse om børnehaveklassens målsætning og arbejdsgang her.

Årgang 2014/2015 – om at gå på Klostermarksskolen

• Det er godt, at vi lærer noget og sjovt at lave lektier.
  • Lærerne er søde her på skolen.
  • Det er rigtig sjovt at være sammen med vennerne -  og lege. Godt at ha’ nogle venner og at man får flere.
  • Det er godt at sidde i ”Firkant” på sin egen plads, høre ”Den gode gamle rævebog”, sende ”Peter Plys” med videre -  og dejligt at høre morgenmusik.
  • Det er sjovt at ha’ dansk, matematik og mini-løk. Så lærer man noget, man ikke kunne før.
  • Frikvarter er dejligt; man leger og spiller fodbold - og får frisk luft.
  • I tematimerne lærer man om alting i verden, så man bedre ka’ forstå.
  • På udedagene oplever man altid noget nyt og sjovt.
  • Jeg tror, man bliver et godt menneske af at gå i skole - man ka’ bedre forstå mange ting!